WANNA SEARCH SOMETHING?

Loading...

Monday, September 20, 2010

selamat hariii rayaaaa semuaaa:)))


first of all selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ya semua:))


hehe kata raya sebulan kan so if wish sekarang pon no hal punya kan..hoho(alasan bagi orng yang baru terhegeh-hegeh nak update ya (-_+') ) fuh fuh 5 weeks tak update pape ntah hidup ke mati da blog nie:P


bukan apa asal nak update je kepala jadi hang..asal nak update ja time tue la mood nak buat assignment mencanak..asal nak update je hp kena virus..nangeeessss..hehe sila redha dengan sume alasan ini ya tapi percayalah betol owh tak tipu..

camne raya korang??best?? of cozz la best kan..kata setahun sekali gitu:D


badan pon naik membesar dengan best nya jugak..bab nie pitam..asal bile raya ja teros nafsu nak makan daging mecanak ntah?? masalah betol..tetiba feeling nak g beli jusmate 5 yang selalu iklan kat paper tue sekarang jugak:P

ok enough itu semua..
back to raya..hehe
tema tahun nie adelah putih ya tuan-tuan dan puan-puan:))

suci murni gitu..

tetiba da rasa malas nak type..boleh? :P

so layan pic ja ya:))

semua pic nie just dalam hp saje..yang dalam camera later i'll update..da malas nak bagun da..hehe malas sungguh perempuan ini;P



location: rumah datuk yang cucu dia balik bila raya saja:P
mama saya memang suka tertutup mata bila anak perempuan dia nak snap pic..uhuuuhh(-_-')




raya ke-3 teros muka adalah bulat..sila salah kan rendang daging ya..hikss









time nie da rumah ke berapa da ntah+malam so quality pic hp adalah sesuatu:P dah tunggu masa nak balik dan zzzzzzzzzzzz saje time nie..


ok la malas suda nak upload pic..
nak g terjah blog-blog korang plak..mesti banyak entry yang menarik tertarik semua kan:))

so once again selamat hari raya aidilfitri:)))



p/s: sesape yang nak buat rumah terbuka especially area penang or kedah boleh la jemput sekarang..haha..sesungguhnya saya sudah mendarat di campus yang nunnnnn jauh disana..UITM DIHATI KU*tetiba* huwaaaaa tragisss!!!! (-_-")
















Wednesday, August 11, 2010

Salam Ramadhan:)

fuh fuh lame tol da tak update..mood blogging ke laut plak semenjak 2 menjak nie..

ahaah sempena bulan Ramadhan yang mulia nie..tuan punya blog ingin mengucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-mubarak ya kawan-kawan:)




macam kejap ja da puasa for tiz year kan:)

semoga puasa kali nie boleh memberi banyak keberkatan dan penuh bermakna kepada kita semua ya..



and hope banyak amalan yang mulia dapat kita laksanakan di bulan puasa:)



here are some info bout kelebihan Bulan Ramadhan yg kita boleh share skali..

sharing is caring kan:)



KELEBIHAN BULAN RAMADHAN

  • Kamu akan di naungi Ramadhan. (bagi yg telah meninggal dunia terlepas dari siksa kubur)

  • Bulan penuh keberatan.

  • Di malamnya ada lebih baik drpd 1000 bulan.

  • Amal sunat sama dengan solat fardhu.

  • Manakala solat fardhu mendpt 70 kali ganda

  • Bulan sabar dan pahalanya adalah syurga.

  • Bulan menambah rezeki.

  • Memberi buka banyak pahala.

  • Bulan keampunan - doa yang paling makbul iaitu doa sebelum berbuka puasa; juga doa pada sepertiga malam.

  • 10 hari pertama adalah mulanya rahmat, 10 hari pertengahan - pengampunan, 10 hari terakhir - kemerdekaan api neraka.

thax kepada enchik google:)

semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna ya:)


Monday, June 28, 2010

makeover makeover

hye people:)


disebabkan sekarang blogspot da memudahkan lagi kerja-kerja meng'renovation' kan blog..hee..maka secara tidak langsung saya dengan ini mengishtiharkan bahawa mood meng'makeover' blog suda datang..huu..(mentang2 tengah puasa ganti teros feeling-feeling pengumuman nak raya:P)



so sesape yang buka then blog nie cam tunggang-langgang sile faham ya:)

sebarang kesulitan amat dikesali..tehee:D


ok jom makeover jom:)

Sunday, June 6, 2010

LAGENDA BUDAK SETAN..terbaek wokk!!





wahh aleena da semangat update da sekarang:P
sambil layan drama at tv3 nie meh nak menggerak-gerakkan jari-jari yang selalu malas nak update nie..tehee:)









sape da tgk cite nie?thumbs up lah:) best owhhh!
tak rugi ok habiskan duit untuk movie nie..
lagu die sangat menusuk kalbu owhh..bile tgk filem nie asal datang part yang sekali dgn lagu comfirm terus touching ok:'(

so kepada sesape yang belum tgk korang g la tgk..
sangat touching ok..
kepada yang gurl-gurl jangan lupe ok pakai waterproof eyeliner..hikhik
takpun korang spare kan siap2 tisu before masuk if tak penat godek dalam handbeg gelap-gelap dalam wayang:P

before end..nie die trailer lagenda budak setan for u guys:)
enjoy watching ya!







5stars i gave for tiz film and mr syed kasi 4 setengah je..padahal die control emo je dalam wayang..hoho:P

sile abaikan flash camera yang supeeeer power itu:P

k la nak g layan skype jap..


later i'll update more ya:)


bubye and take care people:D


p/s: scary ok drama tv3 pukol 10 nie..


Tuesday, June 1, 2010

yeye pintu hatiku terbuka:P


hye guys..


adakah anda sihat,sakit,selsema,bahagia??hehe


akhirnya today terbuka juga pintu hati nak update blog nie..hehe

lama kot tak blogging..da supa takde blog da:P

nak kate tak online hari-hari online layan zoo world kat fb tapi nape ntah dia tak datang mood nak update:D



banyak cite ok nak share with u guys kat blog nie..so kite start satu-persatu ya:)


first of all thax for everyone yg wish mase birthday hari tue:))) iye iye da almost a month kan tapi bayangkan je la benda nie baru happend..hehe boleh:P


thax 4 all da gift,card n text..sorry ye if ade yg call but tak pick up coz saya adelah membz time tue coz my first exam paper start on my bufday..gosshhh!


n thax ya for mr syed yg berjaya menggodam my blog:)) thax for the n3 dear:)


ahaah thax juge to people who wish in fb:) love u guys lah!




adakah anda masih ingat??






tehee..saje nak make sure anda tak lupe tuan punye blog..





k la nak g terjah blog anda anda anda sume..lama da tak bace story-story yang best dalam blog korang..tunggu saye g terjah ya:)





take care people..


ahaah before lupe..next n3 sy story pasal nie ya:)






apekah yang ade dalam otak korang dgn pic di atas? hehe



wait for next n3 ya:)



daaaa~





































Friday, April 23, 2010

blog ini telah digodam!!


dan penggodam nya adalah me a.k.a mr syed..tehee :p

juz simple update..

memandangkan today is her bufday tapi kesiannn..

sedang sebok berperang dengan final exam..

so of cos la tak sempat nak update rite?

here wanna wish her happy 21st bufday yah..

may Allah bless u..

i always pray for your goodness tau..

semoga success dunia akhirat..amin

love you damn much :)))



p/s1: gud luck paper japgi..
p/s2: bila nk matured entah..heheh
x-box : ada bakat berblogging tak? :P

Thursday, April 1, 2010

another part:)


yup at last i officially made it:)



feel free to add ya people:))